maanantai 10. helmikuuta 2014

Sauna?

Se ois ensimmäinen viikko harjoittelussa ohi.
Aika tuntuu menevän tosi nopeasti, joka päivä saa tyyliin miettii yhen asian mitä tekee töiden jälkeen...
Päästiin näkemään trakeostomian vaihto. Ihan steriilipöytä tehtiin ja tavarat steriilisti päälle, jonka jälkeen se vaihto tapahtui nopeasti. Tarkoitus olisi päästä itse tekemään se harjoittelun aikana, mutta ei vielä tarkempaa tietoa. Tänään tein Pendine Parkin infektion ehkäisy- ja ensiapu-testit, meni aikaa yllättävän paljon englannin kielellä lukea niihin ja tehdä ne.

Tuli käytyä sillä toisella salilla, niin oli kyllä mukavan oloinen. Ihan siisti ja asiallinen oloinen paikka. Sieltä löytyy sauna, höyrysauna ja aromaterapiasauna (missä oli vaikee istuu kuumilla marmoripenkeillä!), mitkä tuli kaikki koitettua tänään ja hyvältä tuntui.

Ihmiset tuntuu helpommin lähestyttäviltä täälläpäin, kuin kotosuomessa. Ollaan kuljettu taksilla töihin, koska se on täällä ihmeen halpaa? hinta ei nouse vaikka on useampi henkilö kyydissä. Ei nyt muita ihmeitä tällä kertaa. Saatiin työvuorolistat kolmelle viikolle eteenpäin.

1 kommentti:

  1. Elämä rullaa siis "normaalilla" mallillaan silläkin maailman kulmalla. Tulvat eivät ole sitten ilmeisemmin teitä vaivanneet vaikka täällä uutisissa kerrottiin myös Walesia vaivanneen. Mukava kuulla että tulette hienosti toimeen siellä. Pitäkää lippu korkealla ja kerätkää kokemuksia roppakaupalla.

    VastaaPoista