torstai 20. helmikuuta 2014

Puoliväli takanapäin...

Se ois harjoittelu ohi puolenvälin, kyllä se aika vaan hurahtaa tääl. Viime viikon olin vuode- ja pyörätuolipotilaiden kanssa, parityöskentelyä. Ihmeen tarkkaa tuo onko pätevä auttamaan vuodepesuissa ja nostimen kanssa. Ja aina pitää olla 2 henkilöä! Mielestäni se olisi hyvä asia suomeenkin... Muutenkin tuolla huomaa henkilökunnan jaksavan paljon paremmin ja tulevan toimeen keskenään mainiosti kun henkilökuntaa on enemmän. Toki ei ole samanlaista sijaisjärjestelmää, että voisi soittaa tarpeen mukaan sijaista. Vaan henkilökunta tekee pitkää päivää ja tuuraa tarpeen mukaan... Mutta yhtenä aamuna puuttui muutama, niin joku ihmeen hallintosihteerikin tuli auttamaan aamupalan jakamisessa ja muiden osastojen sairaanhoitajat.

Tämän viikon olenkin ollut aktiviteettiryhmässä, joka arkipäivä asukkaille järjestetään jotain ohjelmaa, on taidetunteja, bingoa tms... Tiistaina käytiin asukkaiden kanssa kaupassa ostoksilla ja kahvilla. Pendine Parkilla on siis minibusseja, mitkä on käytettävissä jatkuvasti. Niin ja yhden päivän olin mielenterveys-puolella tutustumassa, enimmäkseen vain juttelin asukkaiden kanssa mutta ihan hauskaa oli.



Pyysin saada ottaa kuvan, kun laittavat petiä.


Piti nyt itestäki yks kuva laittaa, mukavia tuoleja yhdessä oleskeluhuoneessa.


Hankala oli ottaa kunnon kuvaa, mutta siis kylpyamme... 
En suomessa olekaan törmännyt moiseen vanhusten kanssa.


Käytävästä kuva, ja näkyy kuva pyykkikärrystä.
Lajitellaan likapyykit siis erikseen tupakoivien ja ei-tupakoivien kesken.
Ja lisäksi omat vaatteet, petivaatteet, eritepyykit jne...



Ihan maisemasta vaan kuva, kokoajan sellaista +5 lämpö täällä.

3 kommenttia:

  1. Mukavasti tuntuu aika siellä rientävän. Kylpyammeppa olikin mielenkiintoisen näköinen. Oletko päässyt testaamaan onko toimiva kapistus? Saitte todella positiivista palautetta niin Suelta kuin Traceyltakin. Todella hienoa. Olette edustaneet Hyriaa mallikkaasti. Pitäkää lippu korkealla loppuun saakka. Suomestakin sulaa lumet vauhdilla etelästä....teillä siellä näyttää jo keväältä täysin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu siis ihan käytössä nähtiin, nostimella pyörätuolista ammeeseen.. digitaaliset lämpömittarit hanaan ja suihkuun erikseen. En tietenkää siitä tilanteesta kuvaa ottanut :D Ja hyvin ollaan viihdytty. Mukava kuulla että on myös palautetta tullut teille asti.

      Poista
    2. Hyvä te! Sarallekin laitoin muistutuksen paperihommista eli täytelkää ja hommatkaa allekirjoitukset work placement agreementtiin.

      Poista